Prievidza chystá jesenný zber veľkoobjemového a biologického odpadu - Rozmiestnenie veľkoobjemových kontajnerov - Prievidza - jeseň 2024

11.9.2024
Prievidza chystá jesenný zber veľkoobjemového a biologického odpadu - Rozmiestnenie veľkoobjemových kontajnerov - Prievidza - jeseň 2024

Mesto Prievidza pripravuje zber veľkoobjemového a biologicky  rozložiteľného odpadu. Kontajnery rozmiestni na svojom území podľa  volebných obvodov v zmysle vopred stanového harmonogramu. Informovala o  tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.

"V štvrtom volebnom obvode pri hromadnej bytovej výstavbe bude  pristavený veľkoobjemový kontajner na základe požiadaviek bytových  spoločenstiev. V ostatných volebných obvodoch budú veľkoobjemové  kontajnery pristavené po dobu jedného týždňa v stanovených termínoch a  na určených stanovištiach," vysvetlila referentka oddelenia pre komunálne a odpadové hospodárstvo mestského úradu Zuzana Iliašová.

Termíny rozmiestnenia veľkoobjemových kontajnerov sú totožné aj pre zber  biologicky rozložiteľného odpadu. So zberom začne samospráva v druhom  volebnom obvode 23. septembra, v treťom volebnom obvode sa zber  uskutoční od 30. septembra, v prvom od 7. októbra a vo štvrtom, piatom,  šiestom a siedmom obvode od 14. októbra. V záhradkárskych osadách bude  zber od 21. októbra a pri základných a materských školách od 28.  októbra.

Viac informácií o jesennom zbere jednotlivých typov odpadov a o  rozmiestnení stanovíšť nájdu obyvatelia na webovej stránke mesta v časti  obyvateľ/zber odpadu.

Rozmiestnenie veľkoobjemových kontajnerov - Prievidza - jeseň 2024

VO 2 Sídlisko Píly 

VO 1 Staré mesto, Žabník, Necpaly

VO 3 Nové mesto, Zapotôčky

VO 4 Kopanice, VO 5 Veľká Lehôtka, VO 6 Malá Lehôtka, VO 7 Hradec

Záhradkárske osady

Základné a materské školy

Ďalšie správy