Foto: VELOSVET TURZOV SKILL PARK v Bojniciach je oficiálne otvorený

24.7.2024
Foto: VELOSVET TURZOV SKILL PARK v Bojniciach je oficiálne otvorený

"VELOSVET TURZOV SKILL PARK v Bojniciach je po troch mesiacoch tvrdej práce dokončený 😁🎉. Určený je pre všetky vekové aj výkonnostné kategórie a dúfame, že vám pomôže zlepšiť cyklistické zručnosti. V Skill parku sa nachádzajú 2 ľahké flow traily, stredne ťažký North Shore line trail, 2 ťažké traily Boner line a Dirt line a na záver veľmi ťažký Pro Dirt line.Poprosíme dodržiavať pravidlá jazdy v Skill parku a hlavne jazdiť v rámci svojich možností, aby sme predišli zraneniam.Prajeme vám veľa pekných zážitkov a zábavy☀️🚴🤩" uviedli Hornonitrianske stopy na svojich sociálnych sieťach

Ďalšia dobrá správa pre všetkých milovníkov cyklistiky. Občianske  združenie Hornonitrianske stopy po mesiacoch tvrdej práce úspešne  otvorili ich nový skill park pre všetkých, malých i veľkých MTB  cyklistov. Nachádza sa v mestskej časti Dubnica nad futbalovým  ihriskom. 

Cieľom vybudovania parku je aby si mali ľudia kde zdokonaliť svoje  zručnosti, naučili sa lepšie ovládať svoj bicykel a tým jazdili  bezpečnejšie.

Určený je pre širokú verejnosť a môžete ho využívať zadarmo.

Čo všetku tu nájdete?

V Skill parku sa nachádzajú 2 ľahké flow traily, stredne ťažký North  Shore line trail, 2 ťažké traily Boner line a Dirt line a na záver veľmi  ťažký Pro Dirt line.

Dodržiavajte pravidlá jazdy a jazdite v rámci svojich možností, aby  ste predišli zraneniam. Prajeme vám veľa pekných zážitkov a zábavy.

Viac o myšlienke vybudovania skill parku vám prezradí člen  občianskeho združenia, zanietený cyklista, pán Filip Roháč v reportáži

Ďalšie správy