Foto: Ihrisko na Ciglianskej ceste v Prievidzi obnovili, pribudli tam i nové prvky

16.7.2024
Foto: Ihrisko na Ciglianskej ceste v Prievidzi obnovili, pribudli tam i nové prvky

Správa majetku mesta Prievidza (SMMP) pristúpila k revitalizácii a  rozšíreniu detského a športového ihriska na Ciglianskej ceste v  Prievidzi. Inovované ihrisko doplnil správca bytov v lokalite i novými  športovými prvkami, do užívania ho mesto odovzdalo uplynulý týždeň.  Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Krajčiová.

Konateľ SMMP Ján Martiček priblížil, že mestská spoločnosť v rámci  revitalizácie nádvoria obnovila nielen futbalové ihrisko, kde namaľovala  čiary, inštalovala futbalové brány, basketbalový kôš i nové ochranné  pletivo, zabezpečila aj výmenu piesku v rámci pôvodného pieskoviska a  inštalovala nové hracie prvky v podobe hojdačiek a kolotoča.

Do areálu SMMP navyše doinštalovala aj nové fitnes prvky, rovnako  zabezpečila obnovu náteru stolnotenisových stolov a úpravu ich podkladu.  Na obnovené ihrisko budú dohliadať tri nové kamery.

Primátorka Katarína Macháčková podľa svojich slov verí, že  obnovené  ihrisko prinesie obyvateľom nájomných bytov na Ciglianskej ceste väčší  komfort pri bývaní a najmä dostatočné vyžitie pre deti a mládež v tejto  lokalite.

Detské i obnovené športové ihrisko prejdú postupne pod správu  Technických služieb mesta Prievidza, ktoré zabezpečujú údržbu všetkých  mestských ihrísk a športovísk.

Ďalšie správy