Elements z Prievidze opäť zažiarili: Vicemajstri sveta na WDA World Championships 2024

3.7.2024
Elements z Prievidze opäť zažiarili: Vicemajstri sveta na WDA World Championships 2024

Prievidzskí tanečníci majú ďalší dôvod na hrdosť. Tanečná skupina Elements úspešne reprezentovala mesto na Majstrovstvách sveta WDA World Championships 2024, ktoré sa konali vo štvrtok 13. júna 2024 v Budapešti. V silnej konkurencii sa dievčatá umiestnili na vynikajúcom druhom mieste, čím získali titul Vicemajstra sveta v kategórii Show Dance Formácie Juniori.

Skupina Elements, pozostávajúca z 22 talentovaných dievčat, sa koncom školského roka a začiatkom prázdnin zúčastnila aj Majstrovstiev Európy v maďarskom meste Balatonfüred. S choreografiou MULAN úspešne reprezentovali mesto Prievidza a SZUŠ Xoana. Ich výkon nezostal bez povšimnutia, keď si zo súťaže odniesli prvé miesto a titul Majstra Európy v kategórii Show Dance Formácie Juniori. Okrem toho získali aj špeciálnu cenu poroty, čo podčiarkuje ich mimoriadny talent a tvrdú prácu.

Úspechy na európskej a svetovej scéne priniesli dievčatám nielen prestížne ocenenia, ale aj nové zážitky a skúsenosti, ktoré sú neoceniteľné pre ich ďalší rozvoj. Významný podiel na týchto úspechoch majú aj taneční pedagógovia Adriana Mokrá a Miška Lacenová, ktorých odborné vedenie a podpora boli kľúčové pre dosiahnutie týchto vynikajúcich výsledkov.

Gratulujeme tanečnej skupine Elements k ich úžasným úspechom a ďakujeme za skvelú reprezentáciu mesta Prievidza na medzinárodnej úrovni.

Ďalšie správy