Doprajte si chvíľu len pre seba v Rea Salóne

19.7.2024
Doprajte si chvíľu len pre seba v Rea Salóne

Nový účes, príjemná masáž, pri ktorej zrelaxujete, aj starostlivosť o vašu pleť a nechty. To všetko môžete nájsť na jednom mieste v Rea Salóne v Košiciach. Pracovníčky salónu vám pomôžu tiež s úpravou odevov a ušiť si môžete dať aj niečo nové. 

Profesionálna starostlivosť o vaše vlasy

Chceli by ste zmeniť účes? Profesionálne kaderníčky, ktoré sa pravidelne zúčastňujú účesových prehliadok, vám poradia, čo je aktuálne in a pomôžu vám vybrať, aký účes vám najlepšie pristane. Postarajú sa tiež o ošetrenie vašich vlasov, pri ktorom používajú kvalitnú kozmetiku Mon Platin na podporu ich prirodzenej štruktúry a pevnosti. Do salónu sa môžete objednať aj na podstrihnutie, prefarbenie, melír alebo iné úpravy. Pokiaľ máte problémy s vlasmi, pomôže vám ich odborná diagnostika špecializovanou kamerou. Odhalí problémy, ako sú lupiny, vypadávanie vlasov, podráždenie pokožky a iné. V Rea Salóne vám potom odporučia vhodnú odbornú starostlivosť.

Zdroj: Rea Salón

Zložité účesy na všetky slávnostné udalosti

Profesionalita, rozhľad v módnych trendoch, zameranie na potreby zákazníka a príjemné prostredie — to sú plusy, pre ktoré mnohí považujú Rea Salón za najlepšie kaderníctvo v Košiciach. Aj preto sa sem môžete bez obáv vybrať na prípravu zložitého účesu na svadbu, promóciu alebo na ples. Pracovníčky vlasového štúdia vás nielen učešú, vlasom poskytnú tiež potrebné ošetrenie. Ich prirodzenú eleganciu a tvar podporia technikou balayage, vďaka ktorej si zachová účes svoju krásu aj počas nasledujúcich hodín.

Barber pre mužov a deti

Mužom ponúka Rea Salón možnosť ostrihať sa, upraviť vlasy, bradu alebo fúzy. Očakávať môžete plnú pozornosť profesionálnych barberov, ktorí vám radi odpovedia aj na otázky o pravidelnej starostlivosti. Na návštevu salóna sa tešia aj deti. Veď komu by sa nezapáčilo strihanie, keď si pritom môže posedieť špeciálnej stoličke v tvare autíčka?

Zdroj: Rea Salón

Krásne nechty pre váš dokonalý vzhľad

V Rea Salóne môžete využiť tiež nechtový dizajn. Skúsené manikérky upravia dĺžku nechtov, pomôžu vám vybrať vhodné akrylové alebo gélové nechty. Na lakovanie používajú len vysoko odolné laky, ktoré si dokážu zachovať bezchybný vzhľad dlhšie ako tri týždne. Na ošetrenie nechtov používajú esenciálne oleje doTerra s obsahom morskej soli a prípravky značky CND. Ak by ste chceli dopriať nechtom na nohách špeciálnu starostlivosť, objednať sa môžete na mokrú pedikúru.

Pravidelná návšteva kozmetičky pre žiarivo krásnu pleť

Výnimočnú pozornosť si iste zaslúži aj vaša pleť. Kozmetičky v Rea Salóne ju vyčistia a vyberú vhodné prípravky na rôzne problémy, ako sú akné, vysúšanie pleti alebo začínajúce vrásky. Súčasťou služby je bezplatná analýza pleti. K dispozícii sú tiež ošetrujúce kozmetické kúry a masáže.

Dokonale sa uvoľnite

Vyhľadávanou službou v Rea Salóne sú pre ich upokojujúci aj zdravotný účinok masáže. Vybrať si môžete masáže chrbta alebo celého tela. K dispozícii sú aj masáže Dornovou a Breussovou metódou určené pre ľudí, ktorí trpia skoliózou alebo bolesťami chrbtice a kĺbov. Na výber máte aj medzi rôznymi typmi masáží. Osloví vás viac klasická, športová, relaxačná či medová masáž alebo si vyberiete rašelinový zábal?

Obnovte svoj šatník

Aj staré kúsky môžu dostať novú šancu, pričom niekedy postačí len niekoľko malých úprav. V Rea Salóne vám oblečenie skrátia tak, aby dokonale sedelo, opravia aj pokazené zipsy. Ušiť si môžete dať tiež bytové doplnky a nové kúsky do vášho šatníka v originálnom dizajne. Profesionálne krajčírky zvládnu aj náročné výzvy, akými sú spoločenské šaty na svadbu, ples alebo inú príležitosť.

Ďalšie správy