Cvičte kedykoľvek: Predstavujeme nonstop fitness centrum Home Gym Bratislava

2.7.2024
Cvičte kedykoľvek: Predstavujeme nonstop fitness centrum Home Gym Bratislava

Nonstop fitness centrum Home Gym Bratislava má dvere otvorené neustále. Neviete, aký si urobiť program počas sviatku, keď sa do väčšiny fitiek nedostanete? Chceli by ste si zacvičiť v skorých ranných alebo naopak v neskorých večerných hodinách? V Home Gym Bratislava žiadny problém!

Nonstop fitness centrum s top posilňovacími strojmi

Posilňovňa disponuje modernými strojmi, ktoré vám počas cvičenia počítajú jednotlivé opakovania. Môžete tak čo najefektívnejšie sledovať svoj progres a nárast kondície. Vo fitness centre nájdete viacero strojov, preto si určite prídete na svoje, či už plánujete silový alebo kondičný tréning. Samozrejmosťou sú závažia pre všetky výkonnostné úrovne.

Spoločne to ide lepšie

Home Gym Bratislava sa neobmedzuje iba na individuálne cvičenia. Ponúka aj skupinové tréningy, pri ktorých spoznáte nových ľudí a navzájom sa budete podporovať. V skupine sa vám bude cvičiť ľahšie a podáte vyššie výkony.

Skupinové cvičenia v Home Gym Bratislava pripravujú skúsení tréneri tak, aby ste si počas nich precvičili celé telo. Tréner zakaždým pripraví kruhový tréning, pri ktorom si zacvičíte posilňovacie aj kondičné kardio cvičenia. Každý tréning je jedinečný, aby sa predišlo nežiaducej monotónnosti a aby ste si čo najlepšie precvičili všetky partie a celkovo vyformovali postavu.

Kvalifikovaní osobní tréneri a nutriční poradcovia

Vo fitness centre pracuje viacero osobných trénerov, ktorí vám pomôžu s konkrétnymi aspektmi tréningu a poradia vám s výživou. Môžete si objednať jedno- alebo trojmesačný program Home Gym Nutrition, pri ktorom vám nutričný poradca na základe odborného merania pripraví výživový plán aj vzorový jedálniček.

Každý program Nutrition začína meraním InBody 270. Toto meranie odhalí pomer svalovej hmoty a tuku vo vašom tele a omnoho viac. Po meraní vám poradca pripraví stravovací plán a počas celého obdobia vám bude k dispozícii v prípade akýchkoľvek otázok. Po mesiaci absolvujete meranie znova, pri trojmesačnom pláne ešte aj po uplynutí troch mesiacov.

Ako sa dostať do nonstop fitness centra?

Pred vašim prvým príchodom do nonstop fitness centra sa musíte najprv zaregistrovať  na webovej stránke Home Gym Fitness. Všetky vstupy, permanentky aj vstupy na skupinové tréningy sa kupujú online. Po registrácii a zakúpení vstupu obdržíte QR kód, s ktorým sa dostanete dovnútra. Jednoducho ho naskenujete ho pri vašom príchode, odchode aj v šatni na otvorenie skrinky.

Svoje konto si môžete manažovať aj cez aplikáciu, ktorú si stiahnete do telefónu (funguje pre iOS aj Android) alebo pomocou Multisport karty, s ktorou si taktiež môžete zakúpiť jednotlivé vstupy.

Kde nájdete Home Gym Bratislava?

Home Gym Bratislava sídli v centre Bratislavy – V Office Centre na Jarošovej 1 v časti Nové Mesto. Nachádza sa na prízemí a dostanete sa doň, ak prejdete okolo vrátnice alebo jednoducho priamo z parkoviska. Pre zákazníkov fitness centra je vyhradených niekoľko parkovacích miest, preto ak prídete autom, určite ľahko zaparkujete. Pri budove je však blízko aj zastávka MHD.

 Nonstop fitness centrum Home Gym Bratislava sa teší na vašu návštevu!

Ďalšie správy