Ako zlepšiť svoje zdravie prirodzenou cestou? Skúste biorezonanciu

22.7.2024
Ako zlepšiť svoje zdravie prirodzenou cestou? Skúste biorezonanciu

Možno patríte k tým, ktorých trápi stres, nespavosť či rôzne alergie alebo chronické bolesti. Riešením môže byť biorezonancia, metóda ktorá kombinuje tradičnú medicínu s modernými technológiami. Úspešnosť tejto metódy spočíva v tom, že rieši nielen vzniknuté ochorenie, ale aj príčiny vzniku ochorenia.

Biorezonancia vznikla v 70. rokoch 20. storočia v Nemecku. Jej zakladateľom bol Franz Morell, ktorý spolu s inžinierom Erichom Raschemom vyvinul prvý biorezonančný prístroj. Biorezonancia je založená na princípe, že každá bunka v našom tele vysiela určitú frekvenciu. Ak táto frekvencia vybočí zo svojej rovnováhy, má to nepriaznivý vplyv na stav nášho tela i mysle. Cieľom biorezonancie je harmonizácia - vrátiť organizmus do stavu energetickej rovnováhy.

 

 

Výhody biorezonancie

Jednou z najväčších výhod biorezonancie je jej prírodný a neinvazívny prístup. Nemusíte sa teda obávať žiadnych nepríjemných či bolestivých zákrokov.

Pomocou biorezonancie je možné liečiť široké spektrum zdravotných problémov, ako sú alergie, chronická únava, migrény, autoimunitné ochorenia, tráviace problémy a mnohé ďalšie. Neviete si poradiť so závislosťou na nikotíne či sladkostiach? Aj s tým vám vie biorezonancia pomôcť.

Vyskúšajte na vlastnej koži účinky biorezonancie v Bratislave. 

Zdroj: ALTA MEDICA

Ako prebieha liečba biorezonanciou?

Najprv absolvujete dôkladné vyšetrenie, pri ktorom skúsení terapeuti zistia, ktoré frekvencie sú vo vašom tele nevyvážené. Následne sa pomocou špeciálnych prístrojov upravujú tieto frekvencie tak, aby podporovali liečebný proces.

Na tento účel používajú v harmonizačnom centre ALTA MEDICA pokročilý biorezonančný prístroj Bicom. Ten sa používa v humánnej a veterinárnej medicíne viac ako 30 rokov a je to certifikovaný zdravotný prístroj pre celú EÚ.

Na základe výsledkov diagnostiky vám certifikovaný terapeut zostaví individuálny plán liečby. Dozviete sa tiež aké konkrétne podporné látky sú pre vás vhodné, či už sa to týka potravín, fytoterapie alebo vitamínov a minerálov.

Vykročte k lepšiemu zdraviu už dnes

 Ak hľadáte prirodzený a účinný spôsob, ako zlepšiť svoje zdravie, biorezonancia je pre vás tou správnou voľbou. Vaše telo má úžasnú schopnosť samoliečby. S biorezonanciou mu môžete pomôcť naplno využiť tento potenciál. Urobte prvý krok k harmonickému zdraviu ešte dnes. Objednajte sa na vyšetrenie v harmonizačnom centre ALTA MEDICA, kde sa vám bude venovať ochotný tím špecialistov.


Ďalšie správy