Ľadovú plochu zimného štadióna v Prievidzi chce dať mesto zrekonštruovať. Radnica hľadá dodávateľa projektu

26.6.2024
Ľadovú plochu zimného štadióna v Prievidzi chce dať mesto zrekonštruovať. Radnica hľadá dodávateľa projektu

Mesto vyhlásilo verejné obstarávanie na vypracovanie projektovej dokumentácie k projektu – Rekonštrukcia ľadovej plochy Zimného štadióna. Ponuky je možné predkladať do 26.6.2024. Kritériom je najnižšia cena.

„Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie, a to projekt pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu stavby, spojenej s výkonom autorského dohľadu nad uskutočňovaním stavby - Rekonštrukcia ľadovej plochy Zimného štadióna,“ popisuje Ing. Nikmonová, vedúca odboru stavebného poriadku, výstavby a životného prostredia.

Zákazka sa skladá z dvoch častí:

Technologická časť rieši rozsah rekonštrukcie technologického zariadenia čo sa týka potrubných rozvodov v podlahe ľadovej plochy, potrubných rozvodov v technologickom kanáli, potrubných rozvodov vedúcich do strojovne chladenia a ich napojenia na existujúcu technológiu v päte strojovne chladenia.  Samotná technológia v strojovni chladenia bola predmetom rekonštrukcie v roku 2010.

Stavebná časť rieši návrh rekonštrukcie konkrétne novú skladbu podlahy ľadovej plochy a návrh nových mantinelov. Existujúce podlahové vrstvy ľadovej plochy (pôvodná vrstva a druhá vrstva pridaná po rekonštrukcii), ktoré obsahujú pôvodnú skladbu a potrubné rozvody, budú zachované. Projektová dokumentácia bude riešiť návrh skladby novej vrstvy podlahy ľadovej plochy a s ňou súvisiace nevyhnutné úpravy jej okolia a úpravy technologického kanála vzhľadom na jeho zlý technický stav.

Ďalšie správy