8 vôní, ktoré prevoňajú vašu jeseň

16.10.2024
8 vôní, ktoré prevoňajú vašu jeseň

Začnite jeseň s novou vôňou. Pretože aj na sledovanie Harryho Pottera pod dekou s teplým kakaom v ruke potrebujete parfum, ktorý odráža vašu náladu a rozpoloženie. Svieže vône schovajte do skrine a k ruke si zoberte teplejšie a ťažšie parfumy.

Jeseň, čas drevitých parfumov

Jeseň je obdobie, keď sa príroda zahalí do teplejších farieb a vôní. Vaša kolekcia voňaviek by mala odrážať túto premenu. Zatiaľ čo v lete sú na dennom poriadku svieže citrusové a kvetinové vône, jeseň si žiada bohatšie a hlbšie tóny. Hviezdami sezóny sú drevené akordy, vanilka, korenie a ambra. Objavte nové parfumy, vďaka ktorým sa budete počas chladných dní cítiť elegantne a príjemne – máme pre vás niekoľko tipov.

Mugler Alien

Alien od značky Mugler je ikonická vôňa, ktorá sa vďaka svojim bohatým jantárovým a drevitým tónom dokonale hodí k jesennému obdobiu. Je to vôňa, ktorá zanechá trvalý dojem vďaka svojej sile a výraznej kvetinovej zložke, ktorej dominuje výrazná vôňa jazmínu. Ak hľadáte niečo mystické a hrejivé, Alien je tou správnou voľbou.

Lancôme Idôle L'Intense

Idôle L'Intense ponúka modernú kompozíciu ruže obohatenú o hlbšie drevité akordy a vanilku, vďaka čomu je skvelou jesennou vôňou. Tento parfum je ideálny pre tých, ktorí chcú kvetinovú vôňu, ale s jesennou hrejivosťou a zmyselnosťou. Prináša nielen sviežosť, ale aj intenzitu, ktorá sa hodí do chladnejších dní.

Dolce&Gabbana The One

The One je sofistikovaná a zmyselná vôňa, ktorá spája tóny broskyne, jazmínu, vanilky a jantáru. Tento parfum je ideálny na jesenné večery, keď vás jeho teplá, krémová, ale stále ovocná kompozícia pohladí na duši. Ak si trúfate nosiť niečo tak elegantné a rafinované, potom je The One naozaj ten pravý.

Valentino Voce Viva

Tento parfum od Valentina prináša jasnú kombináciu citrusov a bielych kvetov, ktoré sú doplnené jemnými vanilkovými a drevitými tónmi. Voce Viva je ľahšia jesenná vôňa, ktorá je ideálna na každodenné nosenie. Vďaka základu z vanilky a machu však napriek tomu poskytuje dostatok tepla pre pochmúrne dni.

Paco Rabanne Lady Million Empire

Lady Million Empire je vôňa pre tých, ktorí chcú vyniknúť. Jej ovocno-kvetinová kompozícia s tónmi konope, magnólie a pomarančového kvetu vytvára bohatú vôňu s jemne sladkým podtónom. Je ideálna na jesenné večerné podujatia a zanecháva silný dojem svojou intenzitou a originalitou.

Prada La Femme

Prada La Femme je luxusná krémová vôňa s tónmi frangipani, vanilky a včelieho vosku. Táto vôňa je elegantná a zároveň hrejivá a bohatá, čo z nej robí dokonalého spoločníka na jesenné dni. Vôňa je jemná, ale dostatočne výrazná, aby vás sprevádzala počas celého dňa.

Hermès Twilly d'Hermès Eau Poivrée

Táto vôňa je živá, hravá a korenistá zároveň – taký jesenný boost. Parfum láka zaujímavou kombináciou ruže, ružového korenia a pačuli, ktorá sa vám dostane pod kožu. Je plná kontrastov a dokáže byť odvážna a svieža, rovnako ako nevyspytateľná jeseň. Zaobstarajte si originálny a nezabudnuteľný parfum, ktorý dá každému najavo, kto práve vstúpil do miestnosti.

Chopard Cašmir

Cašmir je orientálna vôňa, ktorá spája sladké ovocie s vanilkou a ambrou. Už to znie ako dokonalá jesenná zmes – bohatá, sladká a veľmi hrejivá. Ak hľadáte vôňu, ktorá vás obklopí ako teplá deka, Cašmir je skvelou voľbou.

 Zdroj obrázka: MAXSHOT_PL / stock.adobe.com

Ďalšie správy